Renovering ​- indvendig og udvendig​

​Lad DK Tømrer hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. DK Tømrer hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Kontakt DK Tømrer og få en dygtig og pålidelig håndværker til at stå for byggeprojektet. Så er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Brian Christophersen​

Indehaver af DK Tømrer​

Skal vi give dig et stærkt tilbud?

Vi vil meget gerne høre mere om din byggeopgave. Udfyld blot formularen og modtag et gratis og uforpligtende tilbud - direkte til din mail!​ Du vil høre fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Omfattende renovering udføres

​DK Tømrer tilbyder en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.


Ring til DK Tømrer og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Indvendig renovering

Har du brug for hjælp til indvendig renovering? Hos DK Tømrer har vi brede kompetencer inden for alle former for indvendig renovering. En indvendig renovering kan hjælpe med at sætte det sidste finish på dit hjem og tilmed give din bolig mere værdi.

Vi har mange års erfaring med indvendig renovering af eksempelvis døre, karme og trapper og vi er altid meget grundige i vores arbejde. Vi har ligeledes stor ekspertise inden for renovering af følgende:

  • Døre og vinduer
  • Fodlister og lofter
  • Tag og gulv
  • Køkkener

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med en konkret indvendig renoveringsopgave, skal du tøv ikke med at kontakte os.

14 års erfaring - din sikkerhed for dygtige fagfolk til opgaven.

Vi varetager de danske håndværkstraditioner med stolthed.

Vi har dygtige samarbejdspartnere klar til opgaven.

En aftale er en aftale!
​ 

Om firmaet​

Vi brænder for at levere et flot stykke tømrerarbejde og yder vores bedste i alle vores opgaver. Vores mål er altid at gøre kunderne glade og tilfredse med vores udførte stykke arbejde.

CVR: 30293436

DK Tømrer

Tyreengen ​40, 2. tv., 4220 Korsør